Květen 17

Dokončení téhle kabelky mi trvalo velmi dlouho. Asi 3 týdny mi tu ležela bez uší a bez olemování a já se k jejímu dokončení stále nemohla dokopat. Až jsem měla před 14 dny dovolenou o které jsem sice běhala po doktorech, ale zároveň si i našla čas na dokončení. Pomohl v tom i přítel, který mi taktně předhodil, že našpendlená kabelka se nám u knihovničky „válí“ již příliš dlouho…

Mám ráda, když jde kabelka zapnout a tak jsem ji opatřila olemovanou klopou s magnetem. Kabelku jsem chtěla dát své sestře, ale moc se jí nelíbila (nevím co nejvíce, ale tipuji, že tyrkysový lem) a tak mi zůstala.

 

Nosila jsem ji tento týden do práce a musím říci, že si libuji, jak je prostorná. Uvnitř je velká kapsa na magnet, která pokrývá celou jednu stěnu kabelky, kapsa na zip a obyčejná kapsička. A co vy? Brali byste ji?

 

Více fotek k vidění v albu – zde.

Ps: Tento víkend jsme měli v plánu vyrazit na motocyklové závody. Vzhledem k předpovědi počasí jsem akci ve čtvrtek odvolala… Čeká mě tedy změna v podobě mlsání (včera jsem pekla), sledování hokeje a trochy šití. Ad šití – slíbila jsem kolegyni kabelku, mám i látky, ale trochu se bojím, že by se jí hotový výrobek nemusel líbit, nebo že jej pokazím. Trpíte někdy také takovými „mindráky“?:-)