Listopad 21

Loni se myslím soutěž na mém blogu vydařila:-) A proto jsem se rozhodla v tomto trendu pokračovat a soutěžit můžete na mém blogu i letos:-)

Princip soutěže bude stejný jako v loňském roce. V průběhu celého adventu se tady na blogu budou objevovat záludné otázky. První tři komentáře se správnou odpovědí dostanou určitý počet bodů (3, 2, 1). Aby bylo zabráněno tomu, že návštěvník blogu opíše odpověď od toho předchozího, budou po tuto dobu komentáře procházet schvalovacím procesem, tudíž se nebudou zobrazovat ostatním návštěvníkům dokud to nedovolím.

Do komentářů prosím uvádějte e-mail, abych Vás v případě výhry mohla kontaktovat. Mail nebude na webu vidět. Zároveň vás také prosím, abyste používali pouze jednu přezdívku.

Abych vám to usnadnila, otázka se může objevit vždy mezi 18:00 a 23:00 hodinou:-) Dny určovat nebudu, to by bylo až příliš jednoduché:-)

Těším se, na Vaši účast a přeji Vám hodně štěstí a krásné prožití adventu, třeba díky této soutěži .

A o co hrajeme?

Opět se hraje o mnou vyrobené ceny. Letos jsem si dala opravdu záležet. Pár mušek se najde, ale jinak jsem velmi spokojená a musím si přiznat, že od loňska jsem se v mnohém hodně zlepšila:-) Celková hodnota všech cen přesahuje 1 000 Kč – sami si můžete pohledat na internetu kolik by jednotlivé ceny zhruba stály… Plus ke každé z cen přísluší ještě jeden malý dárek, který je ale překvapením:-) To abyste se měli na co těšit. Letos na vás budu až moc hodná:-))

Pro lepší představu ohledně velikosti…

A abychom to udělali ještě zajímavější, tak letos bude malá změna. Následující pořadí cen není stěžejní i když hodnotově jdou ceny po sobě. Každý z výherců si může cenu vybrat v pořadí, v jakém se umístí. Tudíž první si vybere jednu z těchto tří možností, na posledního cena zbyde.

 1. Největší kabelka v oranžovožluté barvě – ideální nejen na podzim aneb model, který vám prozáří zimu:-)
Kabelka se zapíná na knoflík, uvnitř je jedna volná kapsa. Do tašky se akorát vejde formát A4 na výšku i na šířku. Nicméně pohodlnější jsou o trochu menší formáty.

Přiznávám malý nedostatek, který je vidět na fotografii vpravo nahoře. Nyní už vím jak na popruh, bohužel se mi ale ani při vypárání nedařilo. Snad to novému majiteli vykompenzuje hodnotný dáreček, který k tašce náleží.

2. Minikabelka z rifloviny, zdobená modrými puntíky. V soutěži jste ji mohli vyhrát v loňském roce. Letos je model z jiného materiálu. Zapínání je na kovový zip a vše je zajištěno klopou na magnet. Ačkoliv se jedná o minikabelku, spolehlivě se mi do ní obvykle vejde peněženka, MP3 přehrávač se sluchátky (koss porta pro), tic tac, papírové kapesníky a jelení lůj. Tudíž všechny nezbytnosti. Ke kabelce patří popruh díky němuž ji můžete nosit i křížem přes rameno. Bez kapsiček.

 3. Psaníčko, nebo jednoduchý organizér do kabelky. Záleží jen na vás, jak model využijete. Ušita z rifloviny, dozdobeno červeným puntíkem. Zapínání na zip a magnet. Bez kapsiček.

Všechny ceny jsou dodávané bez dekorace:-D Ceny nejsou právně vymahatelné. Výherci budou kontaktováni mailem a zveřejněni zde na blogu, ceny jim budou doručeny formou osobního předání (pokud to bude reálné) nebo prostřednictvím České pošty.

Soutěžit začínáme od 1.12. 2012 – tedy prvního adventního víkendu. Konec soutěže je 23.12. 2013. Následně budou vyhlášeni výherci a předány ceny (ideálně, vzhledem ke svátkům, do 15. ledna – děkuji za pochopení).

Pokud jste mužem, neplačte, že ceny nejsou zrovna pro vás, jistě máte kamarádku/přítelkyni/sestru/maminku/babičku… kterým by se cena líbila ;-)

Veber

Ps: Snad je vše srozumitelné, případné dotazy, komentáře, pochvalné ódy(:-D), ovace nebo návrhy na zlepšení pište do komentářů. Děkuji