Říjen 17

Možná to někomu bude připadat zvláštní, ale v neděli 6.10. jsme slavily narozeniny několika mých kamarádek. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby datum jejich narození nebyl v červnu a červenci:-D Dříve jsme se ale všechny prostě nesešly.

Nešlo ani tak o oslavu, jako o to, se po dlouhé době opět všechny zase vidět. Občas těmto setkáním říkám „slepičinec“. Rozhodně tím nemyslím nic špatného. Vždy si povídáme tak, že občas nevíte, koho poslouchat dříve:-)) Mám tyhle srazy moc ráda.

Dalo by se říci, že na shánění dárků jsem měla času dost. Ano, pár drobností s předstihem jsem doma měla, ale obvykle mívám pocit, že to jsou opravdu drobnosti a že si mí přátelé zaslouží víc! A tak jsem na poslední chvíli zasedla k šicímu stroji a ušila dvě pouzdérka. Aby se holky nehádaly:-)) Jsou vhodná do kabelky na nezbytnosti, kapesníčky, lůj, případně nějaké hygienické potřeby nebo líčidla. Sama jedno pouzdérko nosím a lehce jsem si na něj zvykla. Často se mi stávalo, že jsem si v kabelce nechala lůj a vzala si jinou. Takhle vždy jen přehodím celé pouzdro a mám vystaráno:-)

Pevně věřím, že se holkám líbí a budou dobře sloužit. Omlouvám se za kvalitu fotek. Pouzdérka jsem fotila (skoro stejně jako šila) na poslední chvíli těsně před zabalením:-)

 

Ps: Holky, děkuji za skvělou slezinu a doufám, že vyjde další sraz v Praze nebo Brně:-)