Srpen 30

Mořila jsem se s ní strašnou dobu. Není dokonalá, ale mám ji. Doufám, že další budou již lepší, neb cvičení dělá mistra (alespoň se to tvrdí):-D První věc, kterou jsem ušila na svém novém stroji.

Byl to docela boj, především, mi nejprve nepobírala hlava, jak to poskládat dohromady. Pak jsem musela hrozně moc párat (a bylo to k vzteku). Jó, takhle to chodí, když si zip přišijete ke špatné straně látky (měla být u té kratší, ne delší). Nakonec jsem si špatně našila jednu harmonikovou stranu – měla být opačně. Přehyb by nebyl vidět, protože měl být směrem dolů. Ale již nebyla síla na to, to znovu předělávat a párat… no a nakonec se ukázalo, že díky trochu šikmo vloženému magnetu je při zapnutí klopa peněženky nakřivo.

Nicméně je hotovo. Na první pokus to není tak tragické, jak jsem si původně myslela. Nesnáším šití v ruce, ale najednou mě ruční obšívání začalo docela bavit. U televize, v klidu a pohodě to má opravdu něco do sebe. Doufám, že příští pokus bude lepší, ale i tak to snad není zcela tragické:-) Co myslíte?

Teď jen, aby bylo co dát dovnitř, že?:-D

Větší fotky v galeriizde :-)