Srpen 31

Vynikající hra Antonína Procházky zinscenovaná divadlem J.K. Tyla v Plzni. Budete se smíchy popadat za břicho! A pokud ne, tak se budete minimálně smát nahlas! Krom výborného scénáře a režie se můžete těšit na skvělé hrecké obsazení a výkony.

Do divadla tak můžete vyrazit dnes večer prostřednictvím ČT 2 od 20:55 hodin. A nebudete litovat!

Bojíte se krize manželství? To, že váš muž či žena chytnou v pozdějším věku druhou mízu? Přemýšlíte jak oživit stereotypní vztah? S tím vším se potýkají postavy ze hry „S tvojí dcerou ne“.

Alice se bojí krize středního věku, která podle jejího názoru potká každého. A tak nutí svého manžela neustále oživovat jejich vztah aby krizi předešli. Na radu svých známých se rozhodnou vydat se na druhé líbánky. Aby nenechávali doma dceru jen tak samotnou, svěří občasný dozor nejlepšímu příteli Lubošovi a jeho ženě. Jenže Luboše začíná chytat druhá míza a hlídáním Sandry dochází ke spoustě omylů a trapasů, které neberou konce.

Procházka píše divadelní hry pro své kolegy, které dobře zná a tudíž jim role skvěle sednou, o čemž se budete moci večer přesvědčit.

Vedlejší, zato ale velmi výraznou roli si střihl sám, ztvárnil bytaře Česťu.

Hrají: K. Hrachovcová, M. Rybák, P. Kikinčuk, J. Kubátová, Z. Kostková, A. Procházka a M. Stránský. Kamera V. Damborský. Divadelní režie A. Procházka. Televizní režie R. Tesáček