Leden 8


Takže nejprve ty slasti:-) Dnes jsem si šla po zápočet, učitelka dokonce vzdala možnost pokusit se stihnout autobus a zapsala mi to (přičemž nemusela a dokonce jsem jí i říkala, že to není nutné a přijdu jindy). Myslela jsem, že mi to zapíše a půjdu. Místo toho jsme si ale hodinu nakonec povídaly o všem možném včetně školy nebo sourozenců či jejích dětech. Velice mě to překvapilo, mile musím podotknout. Je fajn zjistit že i učitel je člověk:-D (ne že byste to nevěděli, ale pokud ho neznáte jinak než před katedrou….) Takže z toho jsem dnes měla opravdu příjemný pocit:-)

Strasti. Začněme od začátku. Věděla jsem, že se s jedním kamarádem teď jen tak neuvidíme a tak jsem se rozhodla mu poslat dárek k Vánocům poštou. Doufala jsem, že přijde do Štědrého dne, ale protože toho pošta mívá hodně, tak jsem si říkala, že i potom to bude v pohodě. Celkem často se potáváme na icq a tak mi bylo divné, že se o ničem nezmiňuje, ale bylo mi hloupé se zeptat. Nakonec už mi to přišlo divné, původně jsem měla v plánu se zeptat až v pátek, ale nakonec jsem se zeptala již včera. Říkal, že o ničem neví, že prý má na poště ale nějaký balíček, který vyzvednout nechce (myslel, že je to nějaká nevyžádaná pošta). Nakonec se podíval pořádně a zjistil, že právě včerejšek byl posledním dnem k vyzvednutí. Naštěstí měli na poště do 18 hodin a on to ještě stihl. Samozřejmě byl ten balíček ode mě (to bych byla překvapená, kdyby mi to přišlo zpět). Naštěstí to ale dobře dopadlo a jsem ráda, že jsem se nakonec zeptala již včera:-D Mimochodem, víte od kdy tam ten balíček měl? Od 23.12.08:-D Není to kokot??:-D

A vzkaz pro drahého kamaráda:
Kdyby to byla ta zásilka co jsi myslela a kterou jsi nechtěl a platilo by se za ní, tak by to na tom lístku z pošty bylo napsané, víš? Je tam na to kolonka:-D Tak pro příště:-D A jinak to jde odmítnout klidně až na poště (lenochu!):-)