Červenec 28

abyste mohla neustále zjišťovat, že jste úplně blbá….

Nic proti vám pánové, ale někdy mám ten pocit, že tohle prostě umíte dokonale. Neustále nám dokazovat, jak jsme blbé, neschopné a že bez vás bychom vlastně nic nezvládaly…

Například dle mého taťky jsem šikovná jak hrábě do kapsy (mimochodem, myslím, že takové hrábě by byly opravdu dobré) apod.

Ve své podstatě jsem si na to již zvykla (což je možná chyba), ale nejvíc mě "točí" když tohle dělá člověk (většinou muž) před dalšími osobami.
Tak například nedávno jsme jeli od známých autem (to jak mě babička podceňovala vynechám i když možná ne – v panické hrůze že domů budu řídit já a ona sedět ve předu – protože ze zadu by se jí špatně vylézalo, obíhala auto a křičela ať si hodinový manžel sedne do předu aby mi mohl radit!!!). Jak jsem již uvedla, jeli jsme s babičkou. Drahý hodinový manžel mi skutečně téměř před každou zatáčkou radil na co přeřadit (a já skřípěla zuby, a říkala si "buď zticha, ostatně, je to jeho auto"). Babička nakonec prohlásila "No vidíš, on to hodinový manžel zvládl řídit i ze zadu, viď." Což v podstatě znamená, že kdybychom ho neměli, tak bych zřejmě sama nikam nedojela. Což mě docela štve! Vypadám jako neschopa a krom toho že tak vypadám, se tak i díky těmhle hláškám cítím! A tak to holt chodí.

Jinak – někdy mám pocit, že pokud se mnou např. v autě nesedí muž, tak řídím dost dobře, jakmile tam je, tak jedu jak při první jízdě v autoškole…

A co vy? Také máte ve svém okolí takové "chytráky"?:-)