Leden 14

Klukům zřejmě chybí a mě asi přebývá…

Zajímalo by mne, milí pánové, jak jste vysocí. Setkala jsem se totiž s problémem (ne že by to bylo prvně, ale asi poprvé jsem se nad tím pořádně zamyslela), který se týká výšky.

Dalo by se říci, že do Vánoc jsem si to jen myslela, teď to mám i potvrzené. Kluci se bojí vysokých holek (nevím tedy, z čeho mají strach….)! Nebo je možná problém jinde – vysokých kluků je prostě málo! Vysvětlím na příkladu:
Byla jsem se svými kamarádkami na plese. S tím, že bych tancovala s nějakýma klukama jsem ani nepočítala (další problém – dnešní kluci netancují a rozhodně by nešli požádat o tanec cizí holku). Většinou si totiž s kamarádkama užiju nejvíc, zvládáme (ony zvládají) totiž jak společenské, tak i moderní tance takže se nám sem tam podaří roztancovat celý sál. Místo toho abychom čekaly až se někdo zvedne se zvedneme samy a jdeme tančit klidně jako jediné:-)
Ale zpět k věci. Jde o to, že moje kamarádky jsou (podstatně asi není ten správný výraz i když…) menší než já. Alespoň tedy většina z nich. Jde o to, že právě ty kamarádky mají větší šanci uspět (nejen u tanečníků – ale to je vedlejší a rozhodně si nestěžuji :-D) a myslím si, že je to jejich výškou.
Na tom plese jsem poznala jednoho příjemného kluka, než jsme si spolu zatancovali, tak to trvalo docela dlouho…:-) A ten se mě otevřeně zeptal: "Nemáš problém se seznámit, když jsi tak vysoká?" A jsme u toho! Proč by vysocí lidé (hlavně tedy dívky) měli mít nějaké problémy jen kvůli tomu, že jsou vysocí?

Každopádně, co se mé výšky týče – jsem spokojená, příliš vysoká si nepřijdu, myslím si, že nemám nějaké problémy se seznamováním a myslím, že mi je moje výška v něčem i prospěšná:-)

Takže v čem to je? V čem je problém? Proč se kluci bojí (a proč nerostou?)?

PS pro výrobce bot: Prosím vás, nemohli byste dělat více dámských bot ve větších velikostech (8, 9)? Vždyť rosteme všichni, já osobně to nepovažuji za nadměrnou velikost. Větší výběr by neuškodil:-)