Listopad 3

O čem je vlastně tento blog?A proč se snažím?Na jednom blogu (Angeliky) jsem si přečetla reakci Pokyho8 (promiň poky, pokud špatně skloňuji, ale doufám, že ne). Psal tam, že na mém blogu nevyvozuji z daných témat žádné závěry.
Abych to trochu objasnila, tak jde o to, že na jistá témata nemám ani já naprosto konečný názor. Zároveň mě však zajímají názory ostatních, proto se snažím podnítit je k diskusi pod článkem otázkami „A co si myslíte vy?“ a podobně. Někdy k tomu, aby si člověk na něco utvořil vlastní pevný názor, pomůže znát názor ostatních. Je možné, že se s jejich názory zžijete, nebo si naopak uděláte svoje naprosto odlišné.
Navíc nikomu nechci vnucovat svůj názor – například článek o svatbách vznikl naprosto samovolně uvažováním na toto téma, kdy jsem přemýšlela, proč spolu někteří lidé jen tak žijí a co jim to přináší. Nepřišla jsem na to, která z obou variant je lepší, ale nastínila jsem svůj pohled na věc v článku a zajímaly mě názory ostatních…
Takže Poky8 – jsem ráda, že sis na mém blogu něco přečetl, ale lituji, že jsi nenapsal žádnou reakci a reakce na můj blog se objevila na blogu jiném. Možná by nebylo od věci vyjadřovat své názory na místech, kam patří.
Všem, kteří dáváte příspěvky k článkům, nebo si je jen čtete moc děkuji.
Veber