Říjen 30

Super koncertV sobotu se mi naskytla jedinečná příležitost zůčastnit se koncertu na podporu nízkprahových center – Turné pro nízkoprahy 2006 link
Na koncertě se představilo několik interpretů – jmenovitě: Jaroslav Uhlíř, a Vypsaná Fixa, Wohnout a Tři sestry + jendna neznámá kapela z Jihlavkého nízkoprahového centra.
Dle mého názoru byl naprosto úžasný Jaroslav Uhlíř – hrál notoricky známé písničky, učil nás nové a všichni jsme zpívali a zpívali. Na konci koncertu si dokonce střihl písničku se Třemi sestrami a lidé skandovali tak, že „Jarda“ musel přidat mix hitů:-)
Kdyby se na koncertě neprodávalo tolik alkoholu a hlavně, kdyby některé experty nenapadlo, že za sebe do vzduchu budou házet kelímky s pivem, šla bych z koncertu v podstatě nepoznamenaná. Takhle jsem měla vlasy od piva a byla dokonale mokrá:-) ale co, hlavně, že jsem si to užila.
Koncert začínal v 18:00 hodin a ze sálu jsme odcházeli ve 23:15 takže si jistě dovedete představit, jak jsme byli všichni vyzpívaní.
Skvělé na tom všem také je, že výtěžek celého koncertu putuje na charitativní účely – bude rozdělen mezi nízkprahová centra. Takže jsem si to užila a ještě udělala dobrý skutek:-)