Červenec 16

Když se kamarádce narodila první dcera, neustále jsem tvrdila, že jí něco ušiji. V průběhu jejího těhotenství jsem plánovala deku na miminko a další věci. No, ale najednou má od března (snad jsem nepopletla měsíc) dcery dvě a já je stále nepodarovala.

Bylo tedy na čase se pochlapit. Trvalo mi to déle, než jsem původně plánovala. Ale nakonec se zadařilo. Vše jsem odeslala poštou. Škoda, že jsem nemohla být u rozbalování, ale kamarádka bydlí dosti daleko – přes celou republiku.

A nyní můžete dárky okouknout i vy:-) Nemohla jsem je vystavit tady, aby nebyly viděny dříve, než dorazí:-)

Panenka – asi pro mladší slečnu, neboť starší už tu svou má, si se mnou vyšla na procházku, zapózovala a pak se vydala na cestu v balíčku.

Starší dcerce byla určena malá kabelečka (taštička, pouzdérko). Nepovedla se zcela dle plánu, ale doufám, že mi to slečna vydrží. V budoucnu jí to doufám třeba vynahradím větší kabelkou:-)

A opomenout jsem nesměla ani kamarádku. Ta si dárek zasloužila, mnohem větší, než byl nakonec ten můj. Ušila jsem organizér do kabelky, který lze využít i jako psaníčko do divadla. A povšimněte si i mé nové cedulky – líbí? Pořídila jsem si je pro radost.

Manžel (tatínek dětí) zůstal mnou poněkud opomenut. Ale věřím, že pro něj je největším dárkem spokojená rodina:-)