Červenec 9

Venku jsou vedra na padnutí a vy toto počasí pravděpodobně trávíte u vody, ale kdybyste náodou byli doma v obýváku, kde máte chladněji než venku (no, jak kdo, že), tak pro vás mám typy na to, na co se vyplatí zapnout televizi:-)

Sobota 10.7. 2010

Oblíbený seriál Sipmsonovi a jeho již XX řada ve 13:30 na ČT2, nebo na Primě Cool XVIII řada v 18:30 v sobotu i neděli

Nabitá zbraň TV Prima 14:40
Komedie o dvou neohrožených kiminalistech, kteří jsou na stopě rafinovaným překupníkům drog. A co tepve, když se poadaří séfovi bandy zneužít ke svým nekalím změrům i dívčí skautskou organizací?

 

 

Ptáci Prima COOL 20:15
Horor Alfreda Hitchcocka.

 

 

Kill Bill 2 Nova cinema 21:50
Druhá část akčního hitu Quentina Tarantina .

 

 

Bledý jezdec ČT 1 21:15
Clint Eastwood jako tajmený mstitel v americkém westernu.

 

 

Hrdina ČT 1 23:15
Děj se odehrává před 2000 lety za vlády dynastie Qin a vypráví příběh hrdinného válečníka a ochránce krále, před kterým stojí obrovský úkol – sjednotit Čínu a krále tak učinit Imperátorem. (CSFD)
Pokud se vám líbil Tygr a drak, jistě se vám zalíbí i Hrdina.

 

 

Neděle 11.7. 2010

Romeo a Julie na konci listopadu ČT 2 12:00
O tom, že i starý člověk může být méně vyhaslý, než jeho mladší děti. A také o tom, jaké to je, když sestašedesátiletý Karel Pluhař potká v mnohém nešťastnou ženu Marii.

 

 

Zde jsou lvi ČT 1 14:55 a 12.7. ČT 1 9:00
Ve své době – na sklonku 50. let – významný film líčil, jak společenská nepřízeň a podezírání zatlačily hlavního hrdinu k hořkosti a asociálnímu chování. Přesto byl v krizové situaci ochoten nasadit život za záchranu svých mladších a méně zkušenějších kolegů při hrozícím důlním neštěstí. Lyrik Václav Krška se zde vzepjal k pošmournému pohledu na reálné podmínky života v socialismu. (CSFD)

Colombo Prima 16:10
Díl s názvem Předveď dokonalou vraždu. Peter Falk v roli oblíbeného detektiva v baloňáku, který hodně mluví o své ženě, ale nikdy ji zatím nikdo neviděl:-)

 

 

Loupež po italsku Nova 22:00
Bezchybný plán by dopadl na výbornou, kdyby ovšem Marka Wahlberga jeden z kompliců nezradil.

 

 

Už tady nežijeme ČT 2 23:05
Každý chce něco, co mít nemůže. Příběh manželského čtyřúhelníku oceněný na několika filmových festivalech (např. Sundance). A také jeden z filmů, kterému se povedlo pokazit mi náladu neboť je svým způsobem depkoidní a rozhodně stojí za vidění i za zamyšlení.