Květen 29

aneb návod pro muže:-D

Ne, nebojte se, nehodlám vám dělat nějakou přednášku o tom, po čem ženy touží – to by totiž bylo na dlouho!:-D Jde jen o jednu drobnou radu:-) Aby nedocházelo ke konfliktům:-)

Zažila jsem perfektní víkend, ti z vás, co se ještě nekoupali v přírodě – tak vřele doporučuji vyzkoušet. Voda už je docela vyhřátá:-) A dá se to i když prší:-) Mimochodem – jediná vada na kráse byla to, že v pátek jsme před kinem opět čekali pouze dva – čili se nepromítalo.

Ale zpět k věci – milí pánové, ráda bych vás upozornila na to, že někdy je docela fajn, říci "milosrdnou lež" když je od vás očekávána (protože my pravdu známe, ale ne vždy ji chceme slyšet). Abych to upřesnila: V neděli jsme seděli s přítelem u stolu a koukali jsme na televizi a tam byla jakási reklama. Starší žena po použití nějakého krému prohlašovala něco v tom smyslu, že o ni muži stojí i přesto, že už je stará (prostě díky tomu, že používá ten krém vypadá mladě, no). A já bláhová se přítele zeptala, zda se mu budu líbit až budu stará. O tom mám své pochybnosti, ale chtěla jsem prostě ujištění, že pro něj budu ta nejkrásnější na světě i když budu mít milion vrásek… A jeho reakce? "Hmm, tak to teda nevim." A bylo to! Nálada hned klesla pod bod mrazu – hlavně asi taky protože jsem nevěděla zda si dělá legraci (ani se neusmál, oči přilepené k obrazovce), nebo zda to myslí vážně.

Takže moje rada zní, že takováhle milosrdná lež ženu nenaštve, ale potěší. Správná odpověď by tedy byla: "Samozřejmě, že se mi budeš líbit, ty budeš kočka i v 90!":-D