Září 20

Zdravím po dlouhé době. Několikrát jsem si tu na blogu stýskala, kterak jsem kolegyni slíbila kabelku a jak se mi do ní nechce. Strach, že ji zkazím byl velký, ale nakonec se celkem povedlo – i když bez komplikací se mé šití neobešlo:-))

Kabelku jsem slibovala od března, naštěstí byla kolegyně velmi (velmi!) trpělivá. Látky si vybírala sama. Velikost a tvar kabelky jsme dlouho společně konzultovaly.

Už jsem se skoro styděla, že mi materiál doma leží od dubna, ale ne a ne s k šití donutit. A tak došlo na lámání chleba (rozuměj – stříhání a šití) až v srpnu. Vzadu si kolegyně přála kapsičku na zip ve které by mohla nosit čip do práce, případně další drobnosti. Uvnitř jsou další 4 kapsy – jedna na zip, jedna na gumu a jedna dvojitá obyčejná skládaná kapsička.

Protože čekala opravdu dlouho, rozhodla jsem se ze zbytku látky ušít ještě pouzdro do kabelky na drobnosti, obal na mobil (to byl boj, při přetáčení se mi povedlo si pouzdro nastřihnout a začištění již nebylo dokonalé. Hudrovala jsem nad sebou velmi a uvažovala, že to švihnu do koše, kolegyně ale pouzdro přijala s jásotem a chybu velkoryse přehlédla) a peněženku (tentokrát jsem s ní velmi bojovala a dle mého názoru se mi moc nepovedla, naštěstí byly nedostatky výrobků přehlédnuty a výsledek přijat s jásotem). Peněženku jsem nestihla nafotit.

Kolegyně byla naprosto nadšená. Její radost pro mě byla tou největší odměnou! Pro takhle nadšené lidi je radost šít:-)

No a výsledek je tu:

pouzdro do kabelky:

Pouzdro na mobil (má 4 kapsičky, z toho 1 na zip):

a kabelka:


Mimochodem, jak a kde jste trávili léto? Já pracovně a dovolenou jsem již opravdu potřebovala, naštěstí stihla proběhnout teď v září. Někdy holt jen víkendy k větší regeneraci nestačí.