Listopad 24

Veber je letos rozdavačná a tak se rozhodla uspořádat Vánoční soutěž. O co půjde?

V průběhu celého adventu se nečekaně budou tady na blogu objevovat záludné otázky. První tři komentáře se správnou odpovědí dostanou určitý počet bodů (3, 2, 1). Aby bylo zabráněno tomu, že návštěvník blogu opíše odpověď od toho předchozího, budou po tuto dobu komentáře procházet schvalovacím procesem, tudíž se nebudou zobrazovat ostatním návštěvníkům dokud to nedovolím.

Do komentářů prosím uvádějte e-mail, abych Vás v případě výhry mohla kontaktovat. Mail nebude na webu vidět. Zároveň vás také prosím, abyste používali pouze jednu přezdívku.

Těším se, na Vaši účast a přeji Vám hodně štěstí a krásné prožití adventu, třeba díky této soutěži a adventnímu speciálu tady na blogu.

A o co hrajeme?

Hraje se o mnou vyrobené ceny – předem podotýkám, že jsem tomuto koníčku poropadla nedávno, tudíž mé výrobky mají své mouchy, na druhou stranu doufám, že se za ně nemusím stydět.

1. cena: Minikabelka s dlouhým popruhem. Kabelka je ušita z puntíkatých bavlněných látek v červenomodré kombinaci. Zapínání je na kovový zip a vše je zajištěno klopou na magnet. Ačkoliv se jedná o minikabelku, spolehlivě se mi do ní obvykle vejde peněženka, MP3 přehrávač se sluchátky (koss porta pro), tic tac, papírové kapesníky a jelenní lůj. Takže vše co potřebuji. Autorkou střihu je Belletdesign, provedení by Veber:-D

2. cena: Drážďanský talíř s podložkami pod šálky. Ideální pod vaši konvičku/hrnec. Pokud nemáte rádi matláky na stole, použijte podložky:-)Při šití jsem použila látky na kabelku a látky, které mi darovala kamarádka Angelika, tímto moc děkuji.  Nápad Bellet design – odkoukáno, návod z youtube, provedení by Veber

3. cena: Čelenka do vlasů. Ve stejných barvách jako kabelka. Oboustranná. Návod z internetu, provedení by Veber.

Všechny ceny jsou dodávané bez dekorace:-D Ceny nejsou právně vymahatelné. Výherci budou kontaktováni mailem a zveřejněni zde na blogu, ceny jim budou doručeny formou osobního předání (pokud to bude reálné) nebo prostřednictvím České pošty.

Soutěžit začínáme od 1.12. 2012 – tedy prvního adventního víkendu. Konec soutěže je 24.12. 2012.

Pokud jste mužem, neplačte, že ceny nejsou zrovna pro vás, jistě máte kamarádku/přítelkyni/sestru/maminku/babičku… kterým by se cena líbila 😉

Veber

Ps: Snad je vše srozumitelné, případné dotazy, komentáře, pochvalné ódy(:-D) pište do komentářů. Děkuji