Prosinec 16

TV Nova, pátek 17.12. 2010 ve 20:00 hodin a pro ty co to nestihnou nabízí Nova reprízu v sobotu 18.12. 2010 od 14:15

Jedná se o pohádku nejen pro malé, ale i pro velké diváky, kteří mají rádi zábavu a romantiku.

Tristan Thorn bydlí v anglické vísce Zeď. Název si víska vysloužila díky kamennému valu, který ji obklopuje a chrání před paralelním světem za jejími hranicemi (o čemž ale ví jen málo kdo). Tristan miluje místní krasavici Victorii a aby jí svou lásku dokázal, slíbí jí přinést hvězdu, kterou spolu jedné noci viděli padat.

Poté co se mladíkovi podaří obelstít skřítka hlídajícího zeď, proniká do „světa za zdí“. Netuší však, že hvězda po svém dopadu získala lidskou podobu. Stala se z ní krásná dívky jménem Yvaine. A Tristan není jediný, kdo chce Yvaine (hvězdu) získat. Mezi jeho soupeře patří princ, jenž chce díky hvězdě získat trůn a ohavnou čarodějnici, které by pozření Yvainina srdce zajistilo věčné mládí a krásu. Největším nepřítelem ale nakonec může být Tristanovo srdce. Protože zpočátku jde pro hvězdu aby získal Victorii, ale nakonec jeho srdce možná „uloupí“ sama Yvaine. A co pak s tím?

V hlavních rolích: Charlie Cox (Kupec Benátský), Claire Danes (Hodiny), Robert De Niro (Kmotr), Michelle Pfeiffer (Vlk), Ricky Gervais (Kancl) a další.