Duben 13

na Nově

Musím se vám svěřit, protože jsem se nyní trochu rozčílila. U nás doma je zvykem (taťkovým) přepínat zpravodajství po skončení na jednom kanálu na kanál druhý. Jenže mě zrovna dnes zajímalo jak dojel Lukáš Pešek…

Dokoukali jsme tedy zprávy na nově a sledovali sportovní zpravodajství na Nově (na ČT již samozřejmě běžel film – jak jinak, když máte 20 hodin). Po prvních dvou reportážích jsem začala kritizovat a prohlásila jsem, že se na Nově věnují akorát tak tenisu, fotbalu, hokeji a ještě možná budou brňanky ohledně basketballu. Jen jsem to dořekla objevilo se NHL a po něm ony brňanky – taťka byl celkem pobavný, já zhnusená. Ještě víc mě dostalo, když poté byl ten jejich "borec na konec" a v něm tenisová dvojice. Kde je Lukáš Pešek, ptám se já!?

Nic proti žádnému sportu, ale kdyby jely formule ve kterých nejede žádný čech, na Nově by to bylo. Když se jedou motorky s dvěma čechy nestojí to "Novákům" ani za slovíčko natož krátkkou ukázku. Ale to, že neřekli ani výsledek… Je tohle ještě seriózní zpravodajství??